Kapcsolatfelvétel

Szállás szabályai

Cégnév: Spišské Bystré község
Székhely: Michalská 394, 059 18 Spišské Bystré

(1) A szálláshelyen csak az a vendég helyezhető el, aki megrendelt és megerősített szolgáltatásokat vagy szerződéses jogviszonyt kötött a szálláshelyen, vagy regisztrált a szálláshelyen. E célból érkezéskor a Szlovák Köztársaság állampolgárai lakóhelyének és a Szlovák Köztársaság lakosainak nyilvántartásának bejelentéséről szóló 253/1998. sz. törvény szerinti személyazonosító igazolványát, útlevelét vagy más érvényes személyazonosító okmányát bemutatja a recepciósnak, valamint a módosított 122/2013Z.z. törvénynek megfelelően. a személyes adatok védelméről és egyes módosított törvények módosításáról.

(2) Különleges esetekben a panzió az eredeti szállástól eltérő szállást is kínálhat a vendégnek, kivéve, ha az lényegesen eltér a visszaigazolt megrendeléstől.

(3) Minden olyan vendég, aki nem a Szlovák Köztársaság állampolgára, a külföldiek lakóhelyéről szóló, módosított 48/2008. sz. törvénnyel összhangban köteles kitölteni és benyújtani a recepción történő tartózkodásról szóló értesítésről szóló hivatalos űrlapot, amelyet a recepciós érkezéskor nyújt be, minden szükséges adatot őszintén és teljes mértékben meg kell adni.

4. Érkezéskor a panzió üzemeltetője kiajándékol egy szobaszámmal és a bejárathoz vezető kulccsal ellátott szobakulcsot, és tájékoztatja őt a létesítmény nyitvatartási idejéről.

(5) A panzióban való elhelyezés csak olyan személyek számára engedélyezett, akiket nem érintenek fertőző betegségek.

6. A megrendelt szállás alapján a szálláshely 14:00 órától köteles a vendéget fogadni. legkésőbb 18:00-ig.m. Előre nem látható események és késések esetén a +421 903 566 828 telefonszámon kell felvenni a kapcsolatot a recepcióssal. Addig fenntart egy szobát a vendég számára, kivéve, ha a megrendelés másként állapodik meg, vagy a szállásadóval egyetértésben.

7. A vendégek távol maradnak a vendégháztól, és legkésőbb 10:00 óráig a panzió recepcióján tartózkodnak.m. Addig a helyiséget szabadon engedik, kivéve, ha előzetesen másként állapodnak meg. Ha a vendég ezt nem teszi meg, a szállás a következő napi tartózkodásért díjat számíthat fel.

8. Vendég, aki ragaszkodik a szállás előtt 14:00. fizesse meg az előző éjszaka teljes árát, kivéve, ha előzetesen másként állapodnak meg.

9. A szoba saját érdekében történő elfoglalásakor a vendég ellenőrzi a szoba létesítményeinek állapotát és működését, és a hibákat azonnal jelenti a szálláshely üzemeltetőjének.

10. A Vendég hozzájárul ahhoz, hogy a Társaság ügyvezetője által felhatalmazott Szobalány, Karbantartó vagy egyéb személy feladatai ellátása céljából belépjen a szobájába.

11. A vendég a megrendelt szállást és szolgáltatásokat az érvényes árlista szerint előre fizeti, legkésőbb a vendég beszálláskor, és a fizetési feltételeket nem érintik az egyedi szerződéses megállapodások.

(12) A szobában vagy a panzió helyiségeiben a vendég a felelős munkavállaló hozzájárulása nélkül nem módosíthatja a létesítményt, és nem avatkozhat be elektromos és egyéb berendezésekbe.

13. A vendégek nem használhatják saját elektromos, gáz-hordozható készülékeiket a szálláshelyen és különösen a szobákban. Ez a korlátozás nem vonatkozik a helyiségbe telepített elektromos készülékek vagy a vendég személyes higiéniájára használt hordozható elektromos berendezések (borotva, hajszárító stb.) használatára.

(14) Különösen a teljes nyugdíj területén tilos a következő:

  • A nyugdíj vagyonának megrongálása vagy megsemmisítése, a nyugdíj bármely műszaki vagy technológiai berendezésének és felszerelésének kezelése, valamint a nyugdíj és az abban jelen lévő személyek vagyonának biztonságát veszélyeztető tevékenységek elvégzése
  • Viselkedjen nem társadalmi, huligán vagy más módon, akár verbális, akár fizikai kifejezés formájában
  • dohányzás (dohányzás lehetősége csak az épület bejárata előtt fenntartott helyen) kábítószerek és egyéb kábítószerek és tiltott anyagok tartására és szedésére
  • belépés a vendégházba élő állatokkal
  • a látogatók és a nyugdíjban dolgozók közbiztonságát, életét és egészségét veszélyeztető tárgyak hozása vagy helyben tartása
  • használjon sporteszközöket és nagyobb méretű tárgyakat (sílécek, szánkók, kerékpárok, dobozok stb.). Ezeket a tárgyakat érdeklődés esetén a szállás tárolóhelyiségében tárolják tartózkodásuk alatt.
  • szervezi és játssza le a nyilvános szerencsejátékot, politikai szórólapokat osztogat
  • A nyílt tűz kezelése
  • elhagyják és szállást biztosítanak más személyeknek, akik nem vendégei a panziónak
  • lőfegyverek és más veszélyes tárgyak behozása a nyugdíjba

15. Az ügyfél köteles betartani a szállásra vonatkozó szabályokat attól a pillanattól kezdve, hogy kibérelte a szobát.

(16) Súlyos jogsértés esetén a szálláshely vezetése már a megállapodás szerinti időszak lejárta előtt, azonnali hatállyal és a szállásdíj visszatérítése nélkül elállhatja a szálláshely-szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződést.

(17) Zavargás esetén, függetlenül attól, hogy alkoholt vagy más anyagot fogyaszt, vagy nem alkalmazkodóképességet fogyaszt, a szálláshely üzemeltetője az SBS vagy a rendőrség segítségével azonnali hatállyal megszüntetheti a vendég tartózkodását.

18. Biztonsági okokból a 10 év alatti gyermekeket felnőtt felügyelet nélkül nem hagyhatja az ingatlan szobájában és egyéb területein. Baleset vagy más előre nem látható körülmény esetén az a személy felelős a gyermekért, akivel a gyermek a nyugdíjban való tartózkodásra van bejegyezve.

19. 22:00 és 22:00 között 06:00 óráig A vendégeknek meg kell tartaniuk az éjszakai pihenést.

20. A vendégek csak a vendégház megfelelő munkatársának hozzájárulásával fogadhatnak látogatókat a szobában.

(21) Az ékszerért, pénzért és egyéb értéktárgyakért az ingatlan üzemeltetője csak akkor felel, ha azt az ingatlan letétjére vitték.

22. A szoba elhagyása előtt a tartózkodó személy köteles bezárni a csapokat, kikapcsolni a helyiségben és a helyiség szomszédos területein lévő lámpákat, kikapcsolni a szobában található elektromos készülékeket, bezárni az erkélyajtót és bezárni, vagy bezárni a szoba bejárati ajtaját, és átadni a reteszelő kártyát (vagy kulcsot) a recepción, kivéve, ha a szállásrész kezelésével másként állapodnak meg. A recepciós megvizsgálja a szálláshelyeket, amikor az ügyfél elhagyja.

23. A vendég felelős a nyugdíj vagyonában a Szlovák Köztársaság vonatkozó jogszabályai szerint okozott károkért.

24. Parkolási lehetőség áll rendelkezésre, de nem őrzött és nem fizetős parkoló.

25. A dátumváltozás: 10€ / fő legkésőbb 10 nappal a tartózkodás kezdete előtt lehetséges.

26. A Villa Cubach panzió alkalmazottja elfogadja a panaszok, a vendégek panaszai, a szálláshelyek működésének javítását célzó esetleges észrevételek és javaslatok.

ÉLELMISZER:

A Villa Cubach reggelit szolgál fel 07:30 és 10:00 óra között.

Az okozott károk díja:

1. kulcsok elvesztése 50 EUR

2. a dohányzási tilalom megsértése 100 EUR + a tartózkodás azonnali megszüntetése

3. vagyoni kár az okozott kár mértékétől függően

4. a társaság vagyonának ellopása az ellopott tárgy típusától függően + bejelentés a rendőrséghez lopás miatt büntetőeljárás kezdeményezésére.

2021.09.01-től érvényes szállásszabályzat 

A következő városban: Spišský Bystrom 2021.09.01.
A szállás vezetőjének aláírása